Gebruiker verwijderen
Op het moment dat een werknemer met een gebruikers account niet langer in dienst is of een andere functie krijgt binnen de organisatie, waardoor het gebruikers account niet langer nodig is, is het mogelijk de gebruiker te verwijderen. Door de gebruiker te verwijderen, komt er ruimte vrij in de Thuiszorgplanner om een nieuw gebruikersaccount voor iemand anders aan te maken. Het verwijderen van een gebruiker kan via de volgende stappen.
- Stap 1: Klik op “Instellingen”.
- Stap 2: Klik op “Gebruikers”.
- Stap 3: Klik op de desbetreffende gebruiker.
- Stap 4: Klik op “Wijzigen”.
Er verschijnt nu in de linkerhoek een rode knop met “Verwijderen”.
- Stap 5: Klik op “Verwijderen”.
- Stap 6: Indien akkoord klik op “OK”.
De gebruiker is verwijderd. Je kunt nu een nieuwe gebruiker toevoegen.
Voorbeeld
