Overzicht gearchiveerde cliënten
Op het moment dat een cliënt gearchiveerd is, wordt deze standaard niet meer weergegeven in het cliëntenoverzicht. Uiteraard is het mogelijk om de gearchiveerde cliënten toch toe te voegen aan het overzicht of deze los te bekijken. Dit doe je via de volgende stappen.
- Stap 1: Klik op “Cliënten”.
- Stap 2: Klik op “Overzicht”.
Je ziet nu het cliëntenoverzicht zonder de gearchiveerde cliënten. Rechtsboven staat een blauwe knop met “Zoekopties”.
- Stap 3: Klik op “Zoekopties”.
- Stap 4: Kies bij “Gearchiveerden” voor “met gearchiveerden” of “alleen gearchiveerden”.
- Stap 5: Klik op “Sluiten”.
De aanpassing in de zoekoptie wordt automatisch opgeslagen. Je ziet nu dat de gearchiveerde cliënten worden weergegeven in het overzicht.
Een gearchiveerde cliënt uit het archief halen? Lees dan “Gearchiveerde cliënten uit het archief halen“.